Gebouwautomatisatie

Met intelligente gebouwautomatisatie creëert u een comfortabel, gezond en duurzaam binnenklimaat. Verschillende technieken kunnen via automatisatie worden geïntegreerd en in beeld gebracht. Zelfs via een webapplicatie. Denk maar aan HVAC, brand- en rookdetectie, zonwering, lichtsturing, …

CAS werkt uitsluitend met regelaars, sensoren en kranenwerk van gerenommeerde merken. Van Honeywell, Siemens en Schneider Electric, tot Priva en Johnson Controls. Zoekt u eerder een totaaloplossing voor het beheer van uw gebouw? Ook dat kan perfect. CAS kan u een totaalpakket aanbieden. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het volledige GBS- en elektriciteitspakket.

Onze programmatieafdeling zorgt ervoor dat het gebouwbeheersysteem werkt zoals u het wilt. Bij CAS gebeurt alles in eigen beheer. Daarnaast staat ons team van calculators, programmeurs en technici steeds voor u klaar om alles tot in de puntjes in dienst te stellen en bij te regelen.

CAS plaatst en controleert HVAC-elektrotechnische installaties

Als huismerk gebruikt CAS de SmartStruxure oplossingen van Schneider Electric. Als ecobusiness partner zijn we gecertificeerd voor het complete productgamma.

Verkiest u een ander merk? Door onze goede relatie met Johnson Controls, Siemens en Priva kunnen we u ook deze producten aanbieden aan interessante prijzen.